Návod na objednanie cez portál navstevalekara.sk

Home / Návody / Návod na objednanie cez portál navstevalekara.sk
Návod na objednanie cez portál navstevalekara.sk

Návod na objednanie cez portál navstevalekara.sk

Na čo slúži portál NávštevaLekára.sk?

NávštevaLekára.sk poskytuje pacientom možnosť vyhľadania svojho, alebo nového lekára a jednoduché a pohodlné objednanie na vyšetrenie cez internet.

Ako si rezervujem termín vyšetrenia online?

Je to naozaj jednoduché. Stačí vybrať lekára a zvoliť termín, ktorý Vám najlepšie vyhovuje. Zadáte Vaše kontaktné údaje a číslo mobilného telefónu na ktorý Vám príde overovací kód vo forme bezplatnej SMS. Po zadaní správneho kódu ste objednaná/ý na vyšetrenie a lekár je ihneď informovaný o Vašej objednávke.

Aké sú výhody objednania k lekárovi online?

Výhod objednania k lekárovi online je nespočetne veľa. Máte možnosť zvoliť termín vyšetrenia, ktorý Vám najviac vyhovuje. Objednať sa môžete non-stop a nemusíte telefonovať do ambulancie. A rôzne iné výhody

Ako viem, že moja objednávka bola spracovaná a akceptovaná lekárom?

Všetci lekári, pri ktorých je k dispozícii kalendár na objednanie na portáli NávštevaLekára.sk aktívne spolupracujú s portálom. Po uskutočnení Vašej objednávky je lekár ihneď informovaný a aicky Vás očakáva v ambulancii vo Vami zvolený deň a čas.

Hodnotenia od pacientov

Vieme, že po internete kolujú neoverené „pseudo-hodnotenia“ lekárov, ktoré si môžu lekári písať sami. Negatívne hodnotenia veľmi často píšu rôzni neprajníci lekárov.

Preto sme sa rozhodli začať zverejňovať overené hodnotenia od reálnych pacientov. Pacienti majú možnosť hodnotiť len lekárov, ktorí majú aktivované objednávanie online a hodnotia lekára až po uskutočnení rezervovaného termínu vyšetrenia. Len týmto spôsobom je možné dosiahnuť poskytovanie relevantných, overených hodnotení lekárov pacientmi. Sme radi, že túto službu vieme priniesť ako jediní na Slovensku a spolu s pacientmi a lekármi budeme zlepšovať kvalitu slovenského zdravotníctva.

Reklamácie

V prípade, že ste uhradili platbu za elektronický manažment klienta a Vaša rezervácia bola stornovaná, prosíme o zaslanie potvrdenia o platbe z banky, alebo platobnej brány na emailovú adresu pacient@navstevalekara.sk.

Prečo nemajú všetci lekári aktivovaný kalendár na objednávanie?

Postupne sa registrujú na portáli nové ambulancie a robíme všetko pre to, aby čo najviac lekárov na Slovensku zdieľalo svoje kalendáre online a tým zjednodušili pacientom objednanie na vyšetrenie. Pridajte sa k budovaniu portálu NávštevaLekára.sk a informujte Vášho lekára o možnosti objednania online!

Prípadné ďalšie otázky, námety a pripomienky vám radi zodpovieme na pacient@navstevalekara.sk

Zdroj článku: NávštevaLekára.sk